header banner
Default

COINTURK: Acun Ilıcalı Kripto Ekosistemine Resmen Katıldı! Polygon (MATIC) Yatırımcılarına Müjde!


Geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı kripto para ekosistemiyle ilgili bazı projeler gerçekleştirebileceğini açıklamıştı. Bunlardan en önemlisi NFT pazaryeriydi ve dün resmen projeye hayata geçirildi. Henüz başlangıç aşamasında olmasına rağmen Acun Ilıcalı’nın NFT pazaryeri oldukça ilginç görünüyor. Peki hangi altyapıda çalışacak, neler planlanıyor?

Acun Ilıcalı’nın NFT Pazaryeri

Acun World Prodüksiyon Anonim Şirketi tarafından başlatılan “Eneftio” projesi NFT ve Metaverse alanında yer edinmek istiyor. Bildiğiniz üzere dünyanın en büyük şirketleri metaverse konusunda projeler üretiyor. Facebook bu şirketler arasında en bilineni ve adını meta olarak değiştirdi. Bundan birkaç yıl sonra Facebook profillerimiz oluşturulan bu sanal dünyaya giriş yapabilecek ve sosyal medyadaki arkadaşlarımızla burada çeşitli aktiviteler yapabileceğiz. Milyonlarca insan her gün saatlerini sosyal medyada harcıyor, yeni teknolojiyle birlikte artık bu harcanan zaman kullanıcılara daha eğlenceli anlar yaşatacak.

Acun Ilıcalı NFT pazaryerinin duyurusunun yılbaşı gecesi yaptı. İngilizce ve Türkçe olarak faaliyet gösteren internet sitesi merkezi bir yapıya sahip. Şirketin faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde de pazaryeri aktif olarak kullanılabilecek. Platform digital sanat, moda ve oyun sektörlerinin önemli figürleri kullanıcılarıyla buluşturacak.

İlk proje Survivor özelinde başlatılacak olsa da kullanıcılar kendi NFT’lerini burada oluşturabilecek. Bununla birlikte Acun Medya’nın popüler programlarıyla alakalı projelerin de burada yer alması bekleniyor. Şimdilik video kartlar NFT tabanlı şekilde oluşturuluyor ancak daha fazlasını yakında görebiliriz.

Eneftio Nedir?

Neredeyse tüm NFT pazaryerlerinde kripto paralarla alışveriş yapılıyor. Ancak “Eneftio” kullanıcıları banka ve kredi kartlarını kullanarak “TL” cinsinden alımlar yapabilecek. Elbette NFT’lerinizi saklayabilmeniz için bir dijital cüzdana ihtiyacınız var.

Acun Ilıcalı yurt dışından getirdiği program modellerini ülkemizde başarılı şekilde uyguladı. Çok sayıda programı ise artık yurt dışında da izleyicilerle buluşturuyor. Survivor gibi projeleri ciddi sayıda izleyiciye ulaşıyor. Daha da önemlisi izleyiciler destekledikleri isimlerin yanında olmak için para harcamaktan da çekinmiyor. İşte tam de bu yüzden hiç kripto paralarla ilgisi olmayan insanların da sadece oyunculara destek vermek için NFT yatırımı yapması mümkün görünüyor.

Sistemde Survivor oyuncuları için kartlar şimdiden oluşturuldu. Yukarıdaki beğeni sayısı 526 ve bu etkileşime girmek için sisteme üye olmanız gerekiyor. Daha sistem açılalı 1 gün bile olmadan insanların projeye kaydolup destekledikleri ismin beğenisini yükseltmeye çalıştığını görüyoruz. Dakika birkaç beğeni artmaya devam ediyor.

Polygon (MATIC) Yatırımcılarına Müjde!

Bu arada “Eneftio” Polygon (MATIC) yatırımcılarını da heyecanlandırmalı. Popüler bir isim pazaryeri oluşturuyor ve bunu Polygon altyapısında kuruyor. Polygon ekosisteminde yaşayacak olan proje tamamen blockchain altyapısında çalışacak.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Sources


Article information

Author: Cory Perez

Last Updated: 1704383761

Views: 848

Rating: 3.8 / 5 (36 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cory Perez

Birthday: 2016-12-01

Address: 0375 Jackson Station Suite 787, East Stephanie, DC 60241

Phone: +4140571271273695

Job: Flight Attendant

Hobby: Hiking, Juggling, Bird Watching, Swimming, Gardening, Skydiving, Cocktail Mixing

Introduction: My name is Cory Perez, I am a Gifted, treasured, persistent, apt, important, skilled, dear person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.