header banner
Default

:18 Yaş Altı Kişiler Bitcoin Alabilir Mi?


Table of Contents

Güncelleme:

Bitcoin ile zengin olan kişileri gören 18 yaş altı kişiler genellikle nasıl Bitcoin alabilecek oldukları sorusu ile karşı karşıya kalırlar. Avrupa Birliği üyesi ülkeler tarafından bu konularda çok dikkatli ve hassasiyetli bir şekilde ebeveynler uyarılırken AB ülkeleri dahil olmak üzere tüm dünyada Bitcoin yatırımı yaş farketmeksizin yapılabilir.

Ancak bazı borsa siteleri -ki genellikle günümüzdeki bütün borsalar- 18 yaşını doldurmuş olma şartı aramaktadır. Türk borsaları da işlem yapmak için “18 yaşından büyük olmak” şartını aramaktadır.

Anne veya Baba Hesabı

VIDEO:

Borsalarda 18 yaş altı kişiler Bitcoin alabilir mi? Sorusuna ise eğer ki borsa belirli bir yaş sınırı koymuş değil ise Bitcoin alabilir ve hemen yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. Ama eğer ki borsa 18 yaş veya belirli bir yaş sınırı ile Bitcoin yatırımı yapılmasını kabul ediyor ise bu durumda kendi adınıza yatırım yapamazsınız. Anne ve babanıza ait olan hesaplardan yatırım yapabilirsiniz ama bu durumda da anne ve babanıza ait banka hesaplarına sahip olmanız gerekecektir. Anne veya babanızın hesabını kullanmadan önce mutlaka kendileri ile bu bilgiyi paylaşmalısınız.

Hemen kripto para yatırımı yapmaya başlamak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Sources


Article information

Author: Melissa Townsend

Last Updated: 1704292682

Views: 708

Rating: 4.2 / 5 (119 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melissa Townsend

Birthday: 1990-08-05

Address: 7687 Michael Plain, Staffordborough, MS 17920

Phone: +4270285079096128

Job: Article Writer

Hobby: Bird Watching, Sewing, Lock Picking, Stargazing, Fishing, Card Games, Video Editing

Introduction: My name is Melissa Townsend, I am a multicolored, vivid, lively, Gifted, venturesome, variegated, treasured person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.