header banner
Default

Klanten van Binance kunnen overstappen naar Bitvavo met een bonus en gratis crypto


Lang was Binance een van de populairste crypto exchanges in Nederland. Maar de gele reus trekt zich nu terug uit ons land. Lastig! Want waar kan je nu terecht om crypto te kopen en verhandelen? Bitvavo helpt overstappers een handje en biedt daarbij een interessante overstapbonus.

Geen zin om het artikel te lezen maar wil je meteen de gratis 20 euro verzilveren? Klik dan op deze link om een account aan te maken. Bitvavo biedt daarnaast nog een andere bonus die ook voor bestaande gebruikers geldt. De exchange geeft namelijk 10% rente op alle crypto die je vanuit Binance overmaakt naar Bitvavo. Deze actie loopt tot 31 juli en heeft een maximum van 500 euro.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB Advertentie Anycoin Direct

Gratis 14 miljoen PEPE of 45 XRP op Bitvavo?

VIDEO: Crypto overzetten van Binance naar Bitvavo [DOE DIT VOOR 17 AUGUTUS! 😱]
Cryptoinzicht

Met Binance dat de Nederlandse en Belgische markt verlaat zijn veel handelaren op zoek naar een nieuwe thuishaven voor al hun crypto-zaken. Om hen een handje te helpen biedt Bitvavo een handige handleiding om het overstappen van Binance naar Bitvavo zo makkelijk mogelijk te maken.

Twijfel je op dit moment nog naar welk platform je overstapt? Bitvavo is het grootste crypto platform van Nederland en biedt miljoenen Nederlanders de mogelijkheid om in crypto te handelen. In samenwerking met Crypto Insiders geeft Bitvavo nu 20 euro gratis aan gebruikers die een nieuw account aanmaken bij de exchange. Dat kan via deze link.

Waar je deze 20 euro aan wilt uitgeven mag je helemaal zelf bepalen. Zo kan je tegen de huidige PEPE koers 14 miljoen PEPE op de kop tikken, of bijvoorbeeld 45 ripple (XRP)! Uiteraard kan je ook kleinere hoeveelheden van meerdere cryptocurrencies kopen. Het assortiment van Bitvavo is breed en dus is er keus genoeg.

Advertisement

10% rente op Bitvavo

VIDEO: Crypto versturen van Binance naar Bitvavo (SNELSTE & GOEDKOOPSTE MANIER)
Bitkoning

De 20 euro is vooral interessant voor gebruikers die dus nog geen account hebben bij Bitvavo. De exchange biedt echter ook een interessante bonus aan bestaande klanten.

Op alle crypto die vanuit Binance naar Bitvavo wordt gestuurd, ontvang je tot 31 juli 10% rente. Het maximum dat verdiend kan worden met deze actie is 500 euro. Het opgespaarde bedrag wordt op 15 augustus automatisch uitbetaald in euro’s (deze actie geldt natuurlijk ook voor nieuwe klanten). Binance verlaat de Nederlandse markt op 17 juli. De tijd begint dus langzaam te dringen!

Post Views: 23

Sources


Article information

Author: Devin Peterson

Last Updated: 1703112722

Views: 1442

Rating: 4.6 / 5 (30 voted)

Reviews: 98% of readers found this page helpful

Author information

Name: Devin Peterson

Birthday: 1926-01-22

Address: 9762 Jesus Lakes Apt. 575, West James, TN 44948

Phone: +4148196482372881

Job: Real Estate Agent

Hobby: Skydiving, Tennis, Golf, Tea Brewing, Skiing, Puzzle Solving, Swimming

Introduction: My name is Devin Peterson, I am a valuable, unswerving, vibrant, forthright, honest, dear, Gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.